Trump-tilhænger: 'Han har brug for, at vi kvinder viser, vi står bag ham'

Trump-udtalelser fyrer op under vælgerne forud for aftenens præsidentdebat. Den kan du følge live her på dr.dk i nat.

Der opstår hurtigt tumult, da to kvindelige Trump-støtter maser sig vej ind mellem en sværm af støtter til Hillary Clinton på Washington University i byen St. Louis. - Hvordan kan I som kvinder blive ved med at støtte den idiot, lyder det fra en Clinton-støtte og de to kvinder svarer igen: “Hold jeres kæft”. De hentyder til det bånd, der er blevet offentliggjort i fredags, hvor Trump taler nedladende om kvinder og spøger med at gramse på, hvem han har lyst til. - Jeg begynder bare at kysse dem, siger han i videoen og fortsætter: - Og når du er en stjerne, så lader de dig gøre det.

Bruce Shapiro bor i kvarteret, og har også mast sig vej ind i folkemængden. Han er chokeret over Trumps udtalelser. - Jeg skal prøve at sige det pænt: Han er det mest ulækre menneske, der nogensinde er kommet tæt på at blive præsident. Det gør mig dårlig, siger Bruce Shapiro.

Han lægger sin ene hånd på skulderen af den ene kvinde, der støtter Trump - og får straks en hurtigt svar tilbage: “Lad være med at røre mig”, og Shapiro svarer igen: “Hvis jeg var Trump, ville jeg røre dig et sted, der er langt værre”. Stemningen er i den grad præget af Trumps kommentarer, og der bliver snakket ivrigt om kvindesyn. - Det er en helt forfærdelig måde at tale til kvinder på. Jeg har ikke hørt nogen tale sådan før. Jeg er en fyr, så jeg har hørt meget forbudt sprog, men intet som det, siger Shapiro.

“Få Amerika til at gramse igen” står der i panden på en maske af Donald Trump. (© (c) DR)

En af tilhørerne har ændret Trumps slogan så det lyder: “Få Amerika til at gramse igen” -istedet for “Gør Amerika mægtigt igen”.

- Jeg synes det er mere passende til i dag, siger han inde bag en papmaske af Trump. - Det bør være Trumps nye slogan.

Mange prominente republikanere har trukket deres støtte til Donald Trump oven på udtalelserne, men der er stadig mange trofaste støtter. Beth Margrethe er en af dem, der er dukket op for at vise sin støtte:

Beth Margrethe er mødt op for at vise Donald Trump sig støtte: Han har brug for os kvinder nu, siger hun. (© (c) DR)

- Trump har brug for, at vi kvinder viser, at vi stadig står bag ham, siger hun og viser sin T-shirt frem, hvor der står “Brug sund fornuft - Stem Trump/Pence” over et billede af Rosie the Riveter, der er et symbol for de kvinder, der arbejdede på fabrikker under Anden Verdenskrig.

Ifølge den vægtede meningsmåling fra Real Clear Politics er Donald Trump gået tilbage og står nu til 42% af stemmerne overfor Hillary Clintons 47%.

Facebook
Twitter