VIDEO DR sender syv timers live fra et tag på Times Square

Der har været travlt lige til det sidste for at få studie, værter og produktion klar til DR's valgaften.

DR har sat sit studie op på taget af et hotel på Times Square midt i New York. Her sender vært Jacob Rosenkrentz sammen med Mette Vibe Utzon live valgdækning hele natten. Det er dog hverken gennemstillingerne eller produktionen Rosenkrantz bekymrer sig mest om.

- Vores største frygt er ikke den der præstationsangst, man ellers godt kan have. Det er frygten for kulden. Det har været ret koldt i New York de sidste par dage. Man skal huske, at hvis man sidder ude i mange timer, så bider selv 10-12 grader på en, siger Jakob Rosenkrantz, der har forsøgt at forberede sig på kulden så godt som muligt.

- Jeg har købt varme støvler og har lange underbukser på. Jeg har en dynejakke og et halstørklæde, jeg kan tage på senere, hvis det går helt galt.

Der er dog også andre udfordringer, når man skal sende så længe fra et tag. DR's producer Bente Lundstrøm har haft travlt helt op til udsendelsen begyndte.

- De linjer, tv-billederne skal sendes hjem via, har haft problemer. Der har været udfald og udrivninger. Det er teknologi, de fleste af os ikke forstår, men de siger, at nu er den ved at være der. Det er ved at være løst, fortæller Bente Lundstrøm.

Der er tre værter og hele syv forskellige udsendte rundt i USA, når DR sender live på DR2 i nat mellem kl 22 og kl 6 i morgen tidlig.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk