VIDEO Bilforhandler vil kæmpe for Trump i en autocamper

Staten Utah plejer at være en stensikker republikansk stat ved præsidentvalgene, men i år kan demokraterne have en chance. Det får en pro-Trump bilforhandler til at tage sagen i egen hånd.

Marc Stallings sælger brugte og nye biler for en forhandler i det sydlige Utah. Han kæmper sammen med sin chef og sine kollegaer i forretningen for at få Trump valgt.

- Vi vil redde vores republikanske stat. Vi stemmer altid republikansk. Der er ingen grund til, at det skulle være anderledes i år, siger Marc Stallings.

Men det kunne godt blive anderledes i år. De to præsidenkandidater er næsten lige i flere meningsmålinger, dog med et fem procentpoints forspring til Donald Trump i den seneste vægtede måling fra RealClearPolitics.

Hos bilforhandleren, hvor Marc Stallings er ansat, har medarbejderne Trump-klistermærker liggende under disken i butikken, og de taler gerne politik med kunderne. Og så har de besluttet at bruge en gammel autocamper som kampagnebus for Trump i det sydlige Utah.

- Det er en 1998 Fleetwood Bounder. 32 fods autocamper. Den skal være ‘Utah for Trump’-kampagnebil. Vi sætter store bogstaver på siden: "Utah for Trump 2016" - og rejser rundt i de otte kommuner her i det sydlige Utah, fortæller Stallings begejstret foran en stor brun autocamper.

De har besluttet at tage sagen i egen hånd, fordi de mener, det republikanske parti ikke gør nok for at vinde Utah.

- Jeg ville ønske den nationale kampagne ville afsætte flere kræfter her. De har aldrig lagt kræfter i Utah, men Hillary Clintons kampagne gør. Hun sætter stærkt ind i Utah, siger Marc Stallings.

Hillary Clintons kampagne har besluttet at udvide deres strategi til de republikanske stater, hvor demokraterne kan have en chance. Det gælder i første omgang Utah, Georgia og Arizona.

Facebook
Twitter