VIDEO Demonstranter på gaden i North Carolina: Vi vil se båndet! Vi vil se båndet!

Demonstranter i byen Charlotte i North Carolina krævede i nat, at politiet offentliggør optagelser af politiets skuddrab på afroamerikaner Keith Lamont Scott.

For tredje aften i streg indtog hundredvis af demonstranter gaderne i byen Charlotte i staten North Carolina.

- Vi vil se båndet! Vi vil se båndet!, råbte de med henvisning til optagelserne fra gerningsstedet, hvor den 43-årig afroamerikaner Keith Lamont Scott blev skudt og dræbt af en betjent.

Overfor CNN fastslår Kerr Putney, der er politichef i Charlotte, at offentligheden ikke kommer til at se optagelserne fra gerningsstedet.

Se optagelserne fra nattens demonstrationer i Charlotte i North Carolina i videoen i toppen af artiklen.

Bog eller pistol?

Politiet i Charlotte har forklaret, at Keith Lamont Scott blev skudt, fordi han nægtede at lægge sin pistol, da han trådte ud af sin bil. Hans familie siger derimod, at det var en bog og ikke en pistol, som han sad med i bilen.

Der blev dog ifølge politiet ikke efterfølgende fundet nogen bog på gerningsstedet. Sagen har fået demonstranter på gaden, og urolighederne har resulteret i undtagelsestilstand i Charlotte.

Familien til Keith Lamont Scott har selv efterspurgt at se videoen optaget fra politibilen, og Kerr Putney håber, at han kan imødekomme de efterladtes ønske.