VIDEO Folk bliver fanget i oversvømmelser i Louisiana

Mindst tre personer har mistet livet i voldsomme oversvømmelser i det sydlige USA.

Mindst tre personer har mistet livet i oversvømmelser i den amerikanske delstat, Louisiana.

Folk er blevet reddet ud af oversvømmede biler og huse – i alt har redningsmandskab udført cirka 2000 redninger, skriver nyhedsbureauet AP.

Regn har hamret ned over den sydlige del af Louisiana i de seneste dage og bragt delstaten i undtagelsestilstand. Oversvømmelserne har også ramt delstatens guvernør, John Bel Edwards.

Han og hans familie har som mange andre også forladt deres hjem, da vand væltede ned i kælderen og slukkede strømmen.

Andre er blevet fanget i vandmasserne. En kvindes bil blev oversvømmet, imens hun sad i den, heldigvis blev både hun og hendes hund reddet ud af køretøjet.

I en forstad til Baton Rouge står indkøbscentre i vand, og flere steder titter kun bilers tage op over overfladen, rapporterer AP.

Shanita Angrum på 32 år fortæller, at hun ringede til alarmcentralen fredag morgen, da hun opdagede, at familiens hus var fanget i flodvand. De blev hjulpet ud, og en politimand bar deres seks år gamle datter på ryggen, imens hun og hendes mand vadede efter i vand, der næsten nåede dem til brystet.

- Der var slanger alle steder. Jeg bad til Gud hele tiden for at sikre at min familie var ok, siger Shanita Angrum til AP.

Fredag væltede 15-25 centimeter regn ned over dele af Louisiana, og det forsatte lørdag. Vejrudsigterne lover endnu mere regn i de kommende dage.

Lørdag blev det oplyst, at mere end 1000 mennesker var blevet evakueret fra deres hjem.

Se et redningshold redde en kvinde og en hund ud af en synkende bil i videoen øverst i artiklen

Facebook
Twitter