VIDEO Her finder DR Mogens Amdi Petersen i Mexico

Efter ti år på flugt har DR3-programmet ’Find Amdi - Danmarks mest eftersøgte mand’ fundet Tvind-stifteren Mogens Amdi Petersen på en mexicansk halvø.

Med DR3-vært Anders Stegger i spidsen har DR3-programmet ’Find Amdi - Danmarks mest eftersøgte mand’ fundet manden, der i ti år har været på flugt fra de danske myndigheder.

Stifteren af Tvind har været på flugt for at undgå en ankesag om skattesvig og underslæb i Danmark, og nu er han blevet fundet på Tvinds internationale uddannelsescenter på den mexicanske halvø Baja California ved Stillehavskysten.

- Der var ingen tvivl om, at det var ham, fortæller Anders Stegger.

- Der blev klikket rigtigt mange gange, og vi kunne se, da der blev zoomet ind, at det var ham. Men jeg kan sagtens forstå, at der ikke er nogen, der har fundet ham før, siger han.

Den nu 77-årige Mogens Amdi Petersen er sammen med fire andre centrale personer i Tvind tiltalt for at have snydt den danske stat for 47 millioner skattekroner og for at have begået underslæb for 57 millioner kroner.

Se optagelserne af Mogens Amdi Petersen i videoen i toppen af artiklen, og se første afsnit af ’Find Amdi - Danmarks mest eftersøgte mand’ på DR3 kl. 21.00.

FacebookTwitter