VIDEO Rekordlang smuglertunnel opdaget mellem Mexico og USA

Med en længde på 799 meter er en nyopdaget smuglertunnel mellem Mexico og USA angiveligt den længste smuglertunnel, der nogensinde er opdaget ved grænseovergangen.

I går opdagede amerikanske myndigheder en smuglertunnel, der strækker sig fra den mexicanske by Tijuana til San Diego i USA.

Det skriver flere udenlandske medier – blandt andet The Guardian og The Telegraph.

Opdagelsen førte til beslaglæggelse af et ton kokain og syv ton marihuana.

Se billeder fra smuglertunnellen herunder:

  • Sådan ser indgangen til tunnellen. Selve tunnellen er lidt under en meter bred. (Foto: US ATTORNEY'S OFFICE FOR THE SOU © Scanpix)
  • Den usædvanligt smalle tunnel er udstyret med et skinnesystem, belysning og ventilation. (Foto: US ATTORNEY'S OFFICE FOR THE SOU © Scanpix)
  • Tunnellen udgang i USA var på en virksomhedsgrund i San Diego, hvor selve udgangen var skjult af en stor skraldespand. (Foto: US ATTORNEY'S OFFICE FOR THE SOU © Scanpix)
  • Smuglertunnellen menes at være den længste nogensinde opdaget mellem Mexico og USA. (Foto: US ATTORNEY'S OFFICE FOR THE SOU © Scanpix)
1 / 4

Tunnellen er med sine 799 meter angiveligt den længste smuglertunnel nogensinde opdaget mellem Mexico og USA, og den er blandt andet udstyret med et skinnesystem, belysning og ventilation.

Grænseovergangen er notorisk kendt for smugling af stoffer, og siden 2006 har de amerikanske og mexicanske myndigheder fundet 13 avancerede smuglertunneller ved grænsen mellem Mexico og staten Californien.

Kom en tur ned i den rekordlange smuglertunnel mellem Mexico og USA i videoen i toppen af artiklen.