VIDEO Voldsomme skovbrande koster menneskeliv i USA

29.000 redningsarbejdere kæmper i disse dage mod voldsomme skovbrande flere steder i det vestlige USA. Tre har mistet livet.

Tre brandmænd har mistet livet i kampen mod naturbrande i USA, der har bredt sig over et område på 575 kvadratkilometer, hvilket svarer til lidt mindre end Bornholms areal.

Høje og ødelæggende flammer kaster sig frådende over de tørre skovarealer i blandt andet Californien i USA.

Selv om de er vant til skovbrande på denne årstid, så er det ekstra voldsomt i år, da området samtidig er udsat for ekstrem tørke og høj varme.

Tre brandmænd har mistet livet i staten Washington, som ligger nord for Californien. De blev fanget af flammerne, da deres bil forulykkede, og samtidig er adskillige andre hårdt såret.

Tusindvis må flygte

Brandene har stået på i ugevis. Allerede i starten af august havde naturbrandene bredt sig over et område på 575 kvadratkilometer, hvilket svarer til lidt mindre end Bornholms areal.

Flere end 13.000 mennesker var desuden tvunget til at flygte fra en største naturbrand, the Rocky Fire, da den åd sig gennem flere byer nord for Californiens hovedstad Sacramento.

Udover Californien og Washington er staterne Oregon, Idaho og Montana hårdt ramt. Tusindvis af mennesker er blevet evakueret.

Se i videoen øverst, hvordan brandmændene kæmper mod flammerne.