Wikipedia-far slår op via eget site

Wikipedia-grundlægger bruger eget opslagsværk til at slå op med kæreste.

(© AP- CNBC)

Wikipedias grundlægger Jimmy Wales, 41, bruger sit eget internetbaserede opslagsværk til at gøre en ende på forholdet til sin kæreste.

Internettet byder på utallige muligheder for at møde nye bekendtskaber og kærester, men altså også muligheder for at slå op. Det kan Jimmy Wales og Rachel Marsden chatte med om. På oplagsværket Wikipedia kan man i dag læse, at Jimmy Wales havde en kort forbindelse til Rachel Marsden. Se billedet herunder:

Se hele siden på wikipedia.com

Eks-kæreste i modoffensiv

Rachel Mardsen tager til genmægle ved at sætte Jimmy Wales' tøj til salg på Ebay.com. Hun optræder selv som model på billederne. Se billedet herunder:

- Hej, jeg hedder Rachel. Min (nu eks-) kæreste, grundlægger af Wikipedia Jimmy Wales, har netop annonceret på Wikipedia, at han har slået op med mig. Det er så "god stil" et træk, at jeg fik inspirationen til at gøre noget i samme "gode stil", så jeg sælger et par ting, som han har glemt i min new yourker lejlighed på Ebay. Det var meningen at "Jimbo" selv skulle komme og hente sine sager, men det bliver øjensynligt ikke nødvendigt nu. Se billedet herunder:

Se hele siden på Ebay.com

Facebook
Twitter