BILLEDER Tyskland: En halv måneds regn faldt på få timer

Uvejr med blæst og regn har oversvømmet flere områder i delstaten Baden-Württemberg .

  • To små vandløb gik over deres bredder efter kraftig regn og oversvømmelser. (Foto: Franziska Kraufmann © Scanpix)
  • Huse, veje og biler er skadede efter kraftigt regnvejr og oversvømmelser i Braunsbach. (Foto: Franziska Kraufmann © Scanpix)
  • En bil sidder fast efter at være kørt op til muren foran et hus i det oversvømmede Braunsbach. (Foto: Franziska Kraufmann © Scanpix)
  • Mørke skyer over Schnaittach inden det kraftige regnvejr trak ind over området søndag. (Foto: Nicolas Armer © Scanpix)
  • En brandmand omkom, da han forsøgte at redde en person, der var fanget i vandmasserne efter oversvømmelser i Braunsbach. (Foto: Franziska Kraufmann © Scanpix)
  • Mindst tre personer meldes omkommet efter voldsomme oversvømmelser i den sydtyske delstat Baden-Württemberg. (Foto: Franziska Kraufmann © Scanpix)
1 / 6

Heftigt regnvejr, storm og oversvømmelser har søndag raset i den sydtyske delstat Baden-Württemberg. Vandmasserne har kostet tre mennesker livet. En af dem var en brandmand, der forsøgte at redde en person, der var fanget i vandmasserne. Denne person mistede også livet.

Der faldt på få timer lige så meget regn, som der normalt kommer i løbet af en halv måned. Det er omkring 44 millimeter.

Særligt hårdt ramt er området omkring Schwäbisch Hall og især kommunen Braunsbach.

Det tyske Wetter.online skriver, at der kan komme mere regn i dag.

Beredskabsmyndighederne, politi og brandvæsen har travlt med at evakuere folk fra de oversvømmede huse og rydde op på vejene, hvor skadede biler og væltede træer spærrer.