Black friday byder på en blanding af sol og skyer

I dag kan vi nyde en tørvejrsdag med rolige vindforhold og en smule sol.

Mange fik i dag en flot solopgang. Her viser naturen sig fra sin kønneste side ved Gl. Løgten strand nær Vosnæs, som ligger lidt nord for Aarhus. (Foto: Henrik Elstrup © (c) DR)

Dagen begyndte med tåge og sågar tæt tåge flere steder. Nu ser det ud til at være overstået de fleste steder i Jylland og senere kommer opklaring da også til resten af landet.

Dog ser det ud til at Nordjylland og den nordligste del af Sjælland får besøg af en del skyer. Så det er tvivlsomt om solen kommer til sin ret på de kanter. I resten af landet vil solens stråler skinne gennem højtliggende skyer eller fra en blå himmel.

Skal man opholde sig udendørs her til eftermiddag, kan man roligt tage en varm trøje på under jakken. Vi kommer til at få temperaturer der ligger omkring seks grader de fleste steder. Det bliver lidt koldere i den sydvestlige del af Jylland og noget lunere langs den jyske vestkyst.

Vindstyrken stiger senere

Cyklister kan glæder sig over vinden, som til at starte med er temmelig svag. Men i løbet af dagen vil der komme noget mere vind og især langs den jyske vestkyst, hvor vi kan få perioder med hård vind. I resten af landet bliver det en let til frisk vind. Luften er kold og tung og vil derfor kunne mærkes.

Facebook
Twitter