Dansk Autohjælp: Sommerdæk skaber problemer for bilister

Dansk Autohjælp i Køge får lige nu én assistance-anmodning i minuttet.

Vinterens første sne og slud gav store problemer for trafikken i weekenden. (Foto: JENS ASTRUP © Scanpix)

Mange danske bilister oplever problemer mandag morgen efter weekendens hårde snevejr. Falck oplyser, at de har rykket ud mere end 2.000 gange siden lørdag klokken 15.00, og i Køge-området, der er et af de hårdest ramte områder i landet, har SOS Dansk Autohjælp rykket ud mere end 400 gange siden lørdag.

Henrik Olsen, stationsleder hos SOS Dansk Autohjælp i Køge, fortæller, at rigtig mange bilister oplever problemer, fordi de stadig kører på sommerdæk.

- Der er mange, der har siddet fast midt på vejen og ikke har kunnet køre videre på grund af snemasserne. Vi har også haft rigtig mange assistancer på grund af, at folk stadig kører på sommerdæk. Folk føler sig lidt dumme over stadig at køre på sommerdæk, men de troede, at det gik, og derfor tager de chancen, siger Henrik Olsen, og sætter flere ord på weekendens voldsomme snevejr.

- Vi har haft ekstremt travlt. Weekendens snefald har været kraftigt, og jeg mener ikke at kunne huske noget så vildt før, siger Henrik Olsen, stationsleder hos SOS Dansk Autohjælp i Køge.

Han forventer, at travlheden fortsætter resten af mandag.

- Vi får omkring én ny assistance i minuttet lige nu, og det gør også, at der vil opstå en eller anden form for ventetid i dag, fortæller Henrik Olsen.

Facebook
Twitter