Der er stadig intet forår i vejrprognoserne

Nattefrosten kommer endda igen i ugens løb

Søndag var der tæt tåge de fleste steder i Danmark og så langt øjet rækker, er der ikke udsigt til lunt og lækkert forårsvejr. (Foto: gitte vinum © DR brugerfoto)

Man skal væbne sig med megen tålmodighed, hvis man længes efter solrige, stille dage med bare 10 graders varme. Der er simpelthen ikke noget, der ligner i vejrprognoserne.

Skyer og regn

Mandag og tirsdag bliver det mest skyet og diset og der kommer regn i perioder, - ikke hele tiden. Temperaturerne bliver beherskede, måske kan Sønderjylland nå de 10 grader mandag eftermiddag. Ellers bliver det cirka 5 grader om dagen og lidt over frysepunket om natten.

Sol og frost

Natten til onsdag klarer det op og så kan det blive frost nogle steder. Onsdag og torsdag bliver ellers pæne, tørre dage med nogen sol og cirka 5 plusgrader om dagen, men altså let frost om natten.

Koldere igen

Fredag og lørdag sætter vejrmaskinen i bakgear med en kold østenvind og lørdag er det ikke sikkert, at alle når frysepunktet om dagen og nattefrosten bliver noget mere bastant. Til gengæld kommer der en del sol, som man kan trøste sig med.

Facebook
Twitter
Emner: