Det knastørre sommervejr fortsætter

Der kommer dog nogle lidt køligere dage med flere skyer

I går var der lidt pynt på himlen over Bornholm. De følgende dage bliver der også flere skyer for andre landsdele. (Foto: Marianne Jensen © DR brugerfoto)

Det er meget svært at vride så meget som en enkelt dråbe regn ud af vejrprognoserne for tiden. Så hvis det er regnvejr du drømmer om, så spring videre til en anden artikel. Er du derimod vild med sol og sommer, så læs lystigt videre.

Flere skyer på vej

I morgen vil der ligge havgus langs den jyske vestkyst, hele vejen fra Thyborøn til grænsen. Resten af landet får strålende sol. Torsdag får det meste af landet mange skyer, men solen vil nok også kigge frem ind i mellem. Fredag får solen igen overtaget, men stadig med perioder med skyer. Lørdag og søndag bliver med masser af sol.

Det er svært at love regnhungrende landmænd og haveejere nogen trøst foreløbig når DMI's nedbørprognoser ser sådan ud. (Foto: Fra DMI's hjemmeside © dmi)

Blæsende og køligt

Efter nogle varme sommerdage, kommer der lige en pause i varmen. Onsdag holder vi stadig temperaturen oppe omkring de 25 grader de fleste steder, men torsdag og fredag blæser det op og temperaturen falder til omkring de 20 grader. Ved Jyllands vestkyst bliver det nærmest koldt med temperaturer på cirka 17 grader og frisk eller hård nordvestlig vind. I weekenden lægger vinden sig igen og temperaturen kryber opad. Søndag når vi igen over de 25 grader.

Facebook
Twitter