Efter flot lørdag kommer grå søndag

Det går ned ad bakke med forårsfornemmelserne de følgende dage.

Mange steder i landet virkede lørdagsvejret helt forårsagtigt med solskin og op til 8 grader. Billedet her er fra havnen i Horsens. (Foto: Bjarne Bent Andersen © DR brugerfoto)

Lørdag lå der mange skyer både lige øst for og lige vest for Danmark, men de fleste fik en del sol og mange steder kom temperaturen op over otte grader.

Så fint vejr kan vi nok ikke levere i den kommende uge.

Grå søndag

I nat vil temperaturen falde til omkring frysepunktet de fleste steder. I det vestligste Jylland dog fortsat nogle grader over. Der er mulighed for tæt tåge, især i Jylland.

Søndag lukker skyerne himlen, så man skal både være heldig og helst også bo i Nordvestjylland, hvis man skal se noget til solen.

De fleste vil også bemærke, at temperaturen bliver væsentlig lavere, kun mellem tre og fem grader. I Vestjylland dog op til syv grader.

Måske sne i næste uge

De første dage af den nye uge bliver vejret præget af et kraftigt lavtryk, der fra nordvest bevæger sig lige ned over Danmark.

I første omgang giver det blæst, skyer og en del regn, men når det er forbi, vil koldere luft blæse ned over os fra nordøst.

Luften vil sandsynligvis være så kold, at vi kan få snebyger. Chancen for sne er størst på Bornholm. Senere på ugen vender det mildere vejr tilbage.

Facebook
Twitter