Flot forårsvejr i billeder

Der har været mildt henover weekenden og temperaturen føljer trop i dag.

  • Påfugl på rolig spadseretur. Billedet er taget i Tivoli, som denne wekkend åbnede for sommeren. (Foto: Lil Elvang © (C) DR brugerbillede)
  • Fiskekutter på vej gennem Kong Christian X bro i Sønderborg. Der har været en del skyer på de kanter her til formmiddag, hvilket tydeligt skildres på billedet (Foto: Arne Prip - Als © (C) DR brugerbillede)
  • Nord for Struer, nær Grisetå Odde fangede Linda Mølgaard dette herlige billede af Vand og himmel i rolig harmoni. Som det tydeligt fremgår af billedet, har der heller ikke været meget gang i vinden i dag, (Foto: Linda Mølgaard © (C) DR brugerbillede)
  • Vindmøllerne ved Halling i Østjylland har ikke haft meget vind, at arbejde med idag, hvor det kun har blæst 3 til 5 meter i sekundet. Men smukt er det med de majestætiske cumulusskyer over den spirrende mark. (Foto: Ole Hougaard © (C) DR brugerbillede)
  • Blomster bader i solskin ved Aalbæk i Nordjylland. Inger Nielsen beretter, at der har været sol både igår og idag. Der er dog en del skyer i Nordjylland, her til eftermiddag. (Foto: Inger Nielsen © (C) DR brugerbillede)
  • Amalie på 9 år spottede denne farlige forårsbebuder ved Sæby i Nordjylland. (Foto: Marcus Rønnest © (C) DR brugerbillede)
  • Cumulusskyer over hustage ved Hobro. Som dagen skrider frem, bliver der færre skyer og mere sol. Samtidig vil skyerne bevæge sig langsommere, i det vinden løjer af. (Foto: NIELS MARIUS ANDERSEN © (C) DR brugerbillede)
  • Denne ihærdige lystfisker, fik enkelte solstrejf på krogen ved Vejle. Det vides ikke om han også fik aftensmaden på snøren. (Foto: Else Maria Jørgensen © (C) DR brugerbillede)
  • En god start på ugen med livlig aktivitet over Haslev. De højtliggende cirrusskyer ligner næsten et hjerte. I forgrunden flyver fugle som en amorspil lige igennem. Så er der forår i luften. (Foto: Erik johansen © (C) DR brugerbillede)
1 / 9

Det er dejligt med solskin og lidt mildt vejr, hvor temperaturen bevæger sig mellem 4 og 9 grader i dagtimerne. Vi kan se på vores indbakke, at mange danskere fra hele landet har følt trang til at skildre forårstendenserne. Kom med en tur rundt i det danske forår gennem denne billedserie.

Facebook
Twitter