Flot solrig dag skyder weekenden i gang

Det bliver koldt i dag, så tag en tyk jakke på, hvis du skal udendørs.

I skrivende stund er det svært at holde smilet tilbage. Det er næsten weekend, og solen kommer til at skinne over hele landet i godt 11 timer (fra den står op klokken 7:30, til den går ned klokken 18:30). Dog må man i Sydvestjylland lige væbne sig med tålmod, for der kan der komme nogle byger i morgentimerne.

Temperaturen i dag indbyder til at få varmt tøj på, for de 13 til 15 grader føles køligere. På grund af vinden er den følte temperatur langs kysterne nærmere frysepunktet.

Vinden kommer i dag fra nordvest eller nord, og den kan mærkes langs kysterne, hvor der blæser en frisk til hård vind. Ved den jyske vestkyst blæser det i perioder op til kuling. Længere inde i landet får man mest modvind på cykelstierne i løbet af eftermiddagen, hvor vinden bliver let til frisk.

Lørdagen bliver våd

Hvis man er hurtigt ude af fjerene lørdag morgen i den østlige del af Danmark, kan man nå at gå tur med hunden eller hente morgenbrød i tørvejr. Når regnen så rammer øerne i løbet af formiddagen, vil det regne resten af dagen.

Jyderne mod vest får regnvejr fra morgenstunden og hele dagen med. Til gengæld får man i Jylland ophold fra regnen i løbet aftenen. Og enkelte i Nordjylland får lidt solstrejf, lige inden den går ned.

  • Print
  • Del artiklen: