Fredagsvejret: Mest gråt og lidt vådt

Der bliver skruet ned for vejrets vandhane i morgen, men helt lukket bliver der ikke.

Paraplyen skal også luftes i visse landsdele i morgen. (Foto: SCANPIX)

Sjaske, plaske, sjappe, sjap! Sikke det har regnet i dag. 11,1 mm er der målt ved Aarhus Lufthavn og 8,2 mm ved Københavns Lufthavn.

Natteregn til øst

I løbet af aftenen trækker fronten med regn længere mod øst, så jyderne går ind til en overskyet tørvejrsnat, mens sjællænderne, folk på Sydhavsøerne og Bornholm kan få et skvæt regn i nattetimerne. Her kommer temperaturerne til at ligge i et spænd mellem to og syv grader. Lunest bliver det ved den jyske vestkyst.

Regn med lidt regn

Det er ikke helt slut med regnvejret i morgen - det kommer dog med formindsket styrke. Ingen landsdele kan se sig helt sikre, men prognoserne peger på, at særligt Nordvestjylland, Sydhavsøerne og Bornholm kan blive ramt af regn. Resten af Danmark får overvejende tørvejr. Gråt tørvejr, vel at mærke.

Måske et lille glimt af solen

Der vil hele dagen igennem være en del skyer på himmelen, men med en lille portion optimisme også lidt kig til solen i ny og næ. Termometeret vil placere sig et sted mellem tre og ni grader. Samtidig er der stadig godt gang i vinden i morgen: en jævn til hård vind vil blæse fra syd, og ved kysterne stedvis op til kuling.

Facebook
Twitter