Gensyn med weekendvejret

Vejret blev en strålende fornøjelse med masser af solskin og en skarp koldluft.

Kold og klar luft over Danmark gav et kærkomment kig til solen på en flot decemberweekend. (Foto: Michael Bernstorff)

På sådan er gråvejrsmandag, kan vi vist godt tåle et gensyn med weekendvejret.

Store dele af weekenden bød nemlig på en skarpt skåret frostkold himmel.

Her kommer et lille udvalg af de mange flotte billeder, som vi modtog her på DR vejret.

Lørdag med solskin og lidt skyer

Lørdag begyndte koldt med temperaturer ned til ca. 5 frostgrader. Temperaturen kunne falde effektivt idet vejret var klart, vinden forholdsvis rolig og luften kold.

Inger Nielsen fangede en flot solopgang med mange farver på himlen ved Aalbæk. Det var koldt med lidt vind, og der var is på vandpytterne, så det var med at se sig for. (Foto: Inger Nielsen)
Sophus Borch har taget dette billede under lørdagens flyvning foretaget i en Cessna 172. Om eftermiddagen kom der lidt skyer over Fyn, som tårnede sig smukt op på himlen. (Foto: Sophus Borch)

Lørdag aften skinnede solen fortsat og det gav en flot solnedgang, som i øvrigt allerede er ved 15.30 tiden.

Søndag med solskin mod vest

Søndagen bød på masser af solskin i den vestlige halvdel af landet. Længere mod øst var der i nattens løb drevet skyer ned, som blev hængende godt op af søndagen.

Michael Bernstorff beskriver weekenden som eventyrlig flot. Her ses labradorhunden Eros nyde solens varme stråler ved Almindsø i Silkeborg. Frosten bed sig fast i skyggen, mens solens varme stråler fjernede frosten på buske og træer. (Foto: Michael Berstorff)

Solen strålede om kap ved Moesgaard Strand.

Ole Adelkvist var ude med kameraet lidt længere øst for Silkeborg, nemlig ved Moesgaard Strand kl. 10.00. (Foto: Ole Adelkvist)

Selvom der var flere skyer over det østlige Danmark levede Bornholm alligevel også op til navnet 'solskinsøen'.

Georg Müller har sendt dette billede af blå himmel og lange skygger, taget syd for Aakirkeby på Bornholm. (Foto: Georg Müller)

Forhåbentligt blev 'soldepoterne' fyldt op denne weekend, for i de kommende dage ser det mere skyet ud. Stor tak for de mange flotte billeder vi modtager fra alle jer seere.

Facebook
Twitter