Gråt og vådt vejr de næste dage

Til gengæld bliver det koldere i næste uge

Solen går ned i en sæk og står op i en bæk. Her ses solnedgangen fra Sønderborg onsdag aften. De kommende dage bliver farven på himlen temmelig ensartet grå . (Foto: Niels Chr. Aahøj Bech © DR brugerfoto)

Det bliver skyerne og regnen, som kommer til at dominere vejret de næste dage. Der kan komme 20 - 30 mm regn inden søndag og solen får vi slet ikke at se.

Torsdag

Dagen byder på overskyet vejr og regn af og til. I morgentimerne ligger temperaturen på bare to til tre grader, men den stiger langsomt og i aftentimerne er vi oppe mellem 5 og 10 grader. Vinden bliver let til frisk omkring syd.

Fredag og lørdag

Fredag bliver nærmest heldagsregn med temperaturer omkring 10 grader og frisk eller hård sydvestenvind. Lørdag står den på en del byger og et par grader køligere, men til gengæld op til kuling fra vest.

Koldere vejr

De følgende dage og iøvrigt det meste af næste uge bliver det mere klart og noget koldere. Tirsdag og onsdag kan der komme vinterlige byger. Fortrinsvis ved Østersøen og i Østjylland. Vinden går efterhånden over i nordøst og dagtemperaturerne får mere end svært ved kravle op på 5 grader og mange steder kommer der nattefrost.

Facebook
Twitter