I morgen er det med at huske både solbriller og vanterne

Sol og vind uddeles med rund hånd i morgen - især vinden. Solen får lidt konkurrence senere på dagen.

Lad os få det sagt med det samme. I morgen bliver en dag med rigeligt vind. Men det bliver også en solskinsdag – i hvert fald det meste af dagen.

Vi starter med sol fra morgenstunden i hele Danmark, og i Sydvestjylland, på Fyn og over Sydhavsøerne fortsætter solen med at skinne hele dagen.

Men i en stribe fra Nordvestjylland over Kattegat, Nordsjælland og Bornholm kommer der skyer fra sidst på formiddagen og ud af eftermiddagen.

Her bliver det derfor til drivende skyer med sol ind imellem som dagen skrider frem. Måske også en byge eller to, men det er absolut i småtingsafdelingen.

Som sagt bliver det også ret blæsende i morgen. Vinden er i vest og nordvest og jævn til hård, ved kysterne med pålandsvind op til kuling.

Med blæst i den størrelsesorden føles det ikke specielt varmt. Og det er til trods for, at termometret ellers lander på mellem 7 og 10 grader - varmest i Sydvestjylland og på Sjælland.

Mit råd til udendørsbeklædningen i morgen er derfor: En varm vindtæt jakke, et par behagelige solbriller, og måske hue og handsker – især hvis man skal en tur ud til kysten.

Personligt vil jeg ikke bekymre mig synderligt om bygerisikoen til eftermiddag, så paraplyen lader jeg blive hjemme.

  • Print
  • Del artiklen: