Kan du godt lide weekendvejret, kan du godt glæde dig

Weekendens vejr med kraftige byger og solskin ser ud til at fortsætter næste uge.

Næste uge byder på skiftende vejr med indslag af kraftige byger. Men som ugen skrider frem, bliver regnen mindre kraftig, og frem mod weekenden tyndes der ud i byger og regn.

Alle dage er der også sol på programmet, og dér hvor, det bliver varmest, kommer termometeret op på omkring 17 grader.

Bygerne bliver kraftigst først på ugen

Weekenden har både budt på kraftige byger og solskin mange steder, og denne vejrtype ser ud til at fortsætte mandag og tirsdag. Man skal derfor være forberedt på, at vejret kan skifte hurtigt fra solskin til kraftig regn eller hagl og torden.

Onsdag er der lidt flere skyer på programmet, og regnen bliver en overgang lidt mere udbredt i de nordlige og senere østlige egne.

Til gengæld bliver regnen knap så kraftig, som de byger, der huserer først på ugen.

Højtryk nærmer sig

Et højtryk er under opbygning frem mod weekenden, og det lægger en dæmper på regnen, og det holder fortsat vinden nede i de lave vindstyrker.

Torsdag er højtrykket dog ikke helt på plads. Der kan derfor stadig være lidt regn eller byger, og lidt rigeligt med skyer, men solen skal nok kigge frem, og langt de fleste vil opleve tørvejr.

Fredag ser til gengæld ud til at blive overvejende tør, men solen for stadig selskab af skyer.

Alle dage i næste uge ser det ud til, at vi skal finde temperaturer omkring 14-17 grader - og om natten ned mellem 5 og 10 grader.

Lokalt kan det endda bliver koldere og med svage vinde, som vi har i den kommende uge. Der er også risiko for tåge og dis i løbet af natten og i morgentimerne, og det kan drille lidt i trafikken.

  • Print
  • Del artiklen: