Lad batterierne op - solen smiler til hele Danmark

I løbet af dagen vil det blive mere skyet i Jylland.

Solen vil skinne fra en skyfri himmel og vinden vise sig fra sin rolige side. Den kolde og klare luft, som lister sig op sydfra, er med til at temperaturen ligger omkring frysepunktet i formiddagstimerne.

I eftermiddag bliver det mildest mod vest, hvor man kan forvente 3 til 5 grader. På Sjælland og Bornholm bliver det noget koldere. Her bliver 1 til 3 grader over frysepunktet det højeste. Det holder tørt i dag, men skal du ud på vejene i dag bliver det på rimglatte veje mange steder.

Fra rim til regn

Faktaboks

Selv i plusgrader kan der være rim på kolde overflader. Tjek derfor fortsat trafikforholdene på DMI's glatføre-side eller hos vejdirektoratet.

På søndag ændrer vejret sig. Indtil videre har vinteren været tør, men nu er der udsigt til flere regnvejrsdage. Højtrykket svækkes og bevæger sig længere mod sydøst. Dermed kan fronter med regn bevæge sig ind over landet fra vest.

Med omslaget til vestenvind kan vi også foreløbig vinke farvel til nattefrosten, som ellers har givet smuk rim i græsset og farlig rim på kørebanerne i morgentimerne(se faktaboks).

  • Print
  • Del artiklen: