Vejret deler Danmark: Bornholm får tørvejr - resten af landet gråvejr med byger

Efter en kold nat stiger temperaturerne til 5-6 grader på en vindfattig dag.

Morgenen er stadig kølig efter en kold nat. Mens Radioavisen klokken seks er i gang, ligger temperaturerne lige omkring nul grader, den stiger dog op til cirka fem måske seks grader i løbet af dagen.

Vejret fordeler i dag nedbør og sol noget ulige. Bornholmerne kan nemlig lade regnjakken holde helt fri og tage solbrillerne frem. Klippeøen vil får tørvejr hele dagen, og solen vil skinne.

Resten af Danmark må finde sig i en gråvejrsdag, der også byder på enkelte regnbyger. De kan først på dagen være med slud eller tøsne.

Vinden kommer vi ikke til at mærke noget særlig til. Den kommer fortsat fra sydvest og vest og vil om dagen være svag til jævn. Den drejer mest mod syd, når vi når natten til onsdag.

Igen nattefrost

Det ser ud til, at du kan lade paraplyen blive hjemme, når du skal ud i aften. Det vil mest være tørt og også klart vejr både aften og nat. Flere steder vil også kunne få rimtåge.

Nattefrosten holder ved, og vi kan igen få en nat med minusgrader. Natten til onsdag vil temperaturerne ligge mellem frysepunktet og tre graders frost.

Stærene her på Hugo Rohde Knudsens billede er nok ligeglade med, at himlen er grå, som den vil være i langt det meste af landet. Anderledes bliver det på Bornholm :-)

Opslået af DR Vejret på 7. marts 2016

  • Print
  • Del artiklen: