Mandagsvejret: Som søndag - men for nogle lidt mere skyet

Vi gentager succesen med en ny smuk, kold og klar dag i morgen. Solen får dog selskab af skyer nogle steder i landet.

Sidst på dagen i dag kom der flere skyer ind fra Skagerrak, og de kan godt drille lidt i morgen. (Foto: Linda Mølgaard - Gl. Skagen © (C) DR brugerbillede)

Overordnet har vi samme vejrtype i dag og i morgen med klart og iskoldt vejr, og der er da også mange ting, som kopieres fra dagens vejrudsigt. Men helt copy paste kan vi ikke klare, der er nemlig lidt flere skyer, som trænger sig på i morgen.

Iskold morgen med risiko for glatte veje

Først og fremmest bliver det en iskold start på dagen i morgen, og de, der skal ud i trafikken, skal tage højde for is- og rimglatte veje. Temperaturen kommer nemlig igen i nat ned mellem isnende 2 og 8 graders frost.

Solen bliver ikke alene på banen

Mange vil også kunne nyde solens stråler igen i morgen. Men især i den nordlige og den østlige del af landet, kan der er en overgang være flere skyer på himlen.

Også som søndagens vejr, så byder formiddagen primært på temperaturer under nulpunktet, og ud på eftermiddagen ser det ud til, at vi når op mellem frysepunktet og 2 eller 3 plusgrader.

Rolige vinde

Vinden gør ikke meget væsen af sig. Den bliver mest svag til jævn fra forskellige retninger, men ud på dagen mest fra sydøst.