Mild torsdag - med et skvæt regn

Det lune novembervejr fortsætter lidt endnu - torsdag byder på 12 grader og svag vind, men også skyer og regn.

Bodil Bossen har så fint indkapslet det milde novembervejr, der præger Danmark for tiden. Tocifrede dagtemperaturer og ikke megen vind til at få bladene til at blafre. Her fra Grib Skov på Sjælland. (Foto: Bodil Bossen)

Så skal vi til det igen: Vi skal have lidt tågesnak. I aften og i nat er der nemlig igen gode betingelser for tåge, og et decideret varsel om tæt tåge er der udstedt for store dele af Sjælland, Lolland-Falster og Fyn.

Der er varsel for tæt tåge for dele af Fyn, Sjælland, Lolland og Falster. Det vil sige, at sigtbarheden er under 100 meter. (Foto: DMI)

Vær opmærksom i trafikken

Det er en mild og fugtig luft, der siver ind over Danmark fra syd, som skaber dis og tåge mange steder. Stedvis som sagt tæt tåge. Det betyder, at der er en sigtbarhed under 100 meter. Hen over natten kan tågen variere i tæthed, og det er naturligvis værd at være opmærksom på i trafikken.

Et lille skævt regn

Så bliver det torsdag, og dagen i morgen byder overvejende på overskyet vejr. En svag front skal passere Danmark fra sydvest, og den bringer en smule regn med sig. Det er svært for prognoserne præcis at forudse, hvor regnen vil falde, men ifølge DMI er det Bornholm, der med en samlet nedbørsmængde på to millimeter regn, går ind til det vådeste døgn.

En svag front giver nu og da lidt regn i løbet af torsdagen.

Lun luft for årstiden

Med en portion optimisme vil solstrålerne også kunne møve sig vej igennem skydækket nu og da i dagens løb.Det er stadig - for årstiden - mild luft, der rammer os, og temperaturen kan nå op på 12 grader i løbet af eftermiddagen. Vinden kommer ikke til at gøre meget væsen af sig – den bliver svag til jævn omkring syd.

Facebook
Twitter