Morgen med tåge og frost

Her til morgen er der tåge flere steder er der risiko for glatte veje

Skyerne skubber på fra sydvest. Lige nu dækker de den sydvestlige del af landet, mens det er mere klart over det nordlige Jylland og Sjælland.

Tåge og frost

Der er tåge og hermed nedsat sigtbarhed flere steder i landet, dog mest i Jylland. Over de nord- og østlige egne, hvor vejret er mere klart, er temperaturen ned til et par graders frost lige nu. Under skyerne, mod sydvest, er temperaturen omkring 2 til 4 grader.

Sol mod nord og øst

Der er størst mulighed for solskin over det nordlige Jylland og det nordlige Sjælland i dag, mens resten af landet får mere skyet vejr. Dagens højeste temperaturer kommer op på 1 til 6 grader, mens vinden er rolig efterhånden mest fra sydøst.

Enkelte byger bliver til udbredt regn

Der kan være enkelte byger i luften her til morgen, måske med lidt slud i, men langt de fleste vil opleve tørvejr. Det ændrer vi stærkt på i aften og i nat, hvor vi får vi udbredt regn fra sydvest. Især i Nordjylland kan nedbøren begynde som slud, men ellers bliver et mest som regn.

Temperaturen stiger til 5 til 10 grader i nattens løb og vinden øger til en jævn til hård vindstyrke med kuling i Nordjylland.

  • Print
  • Del artiklen: