Nu begynder det gode vejr

I morgen tager vi første skridt ind i en række af flotte, solrige forårsdage

Forår i Kongens Have i København. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Jungletrommerne er begyndt at buldre; Der er lækkert forårsvejr på vej! I morgen tager vi første skridt ind i rækken af flotte forårsdage med tørvejr og solskin. Som prognoserne ser ud lige nu, topper temperaturen på torsdag med 22 flotte forårsgrader som det varmeste.

Tågede nattetimer

Vi står over for en tørvejrsnat med temperaturer fra fire grader på Bornholm til otte grader i Nordjylland. Sidst på natten kan der flere steder i landet blive tåget og diset, fordi der ikke er meget vind til at skabe omrøring i luften – vinden er nemlig svag til let fra vest og sydvest. Derfor vil der i morgentimer kunne hænge tåge og dis i luften flere steder, så vær opmærksom på det, hvis du skal ud i trafikken.

En dag med tørvejr

Solen står op omkring klokken seks i morgen tidlig, og dens varme og energi får vanddråberne i tågen til at fordampe. Og kig til solen vil der være nok af til det meste af landet. Først på dagen er solen dog lidt nærig med strålerne til toppen af Nordjylland og toppen af Sjælland, men skydækket åbner mere op over middagstid og giver løbende kig til solen til hele landet.

Påvirket af det kolde hav

Termometeret havner på 14-15 grader i hele landet, lige med undtagelse af Bornholm, der på grund af sin placering midt i den kølige Østersø, må nøjes med op til 11 grader. Vinden er ganske rolig - let til jævn fra sydvestlige retninger – så der er dømt forårs feeling i morgen, tirsdag, og der er faktisk endnu flottere vejr i vente.

Flot femdøgnsprognose. Tørvejr de næste fem dage, solskin, temperaturer omkring 20 grader og rolige vindforhold - det lyder da som opskriften på forår. (Foto: DR Grafik)
Facebook
Twitter