Nyd sommeren, mens du kan: Slut med sol i morgen

Efter hedebølgen kommer det ustadige vejr med lokale regnbyger og kraftige vindstød.

Så er det ved at være sidste chance for at nyde strandvejret, som de badende gør det her ved Blokhus Strand i Nordjylland. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Farvel til solcreme, sandkorn og endeløse grillaftener. Goddag til regntøj og varme trøjer.

Hvis du foretrækker sol, varme og strandvejr, så gælder det om at udnytte dagen i dag fuldt ud. For nu er det slut med de høje temperaturer og solskinstimer.

I dag får vi ifølge DMI's seneste prognose udsendt her til morgen varmt og solrigt vejr. Ud på dagen kommer der lidt flere skyer, og i eftermiddag kan der komme lokale byger. Samtidig frisker vinden op omkring øst, og i de sydlige egne kan der endda komme hård vind eller kuling. Temperaturerne vil ligge mellem 22 og 28 grader.

I aften og i nat kommer og nogle steder byger, måske med torden.

Sol i vest, risiko for kraftig regn

Søndagen byder i vest på lidt eller nogen sol, mens resten af landet kan se frem til skyet vejr, mange steder med byger.

I det meste af Jylland og på det vestlige Fyn har DMI varslet om risiko for kraftig regn med op til mellem 25 og 35 mm i løbet af seks timer. Temperaturerne vil ligge på mellem 20 og 25 grader, og vinden bliver let til frisk fra øst og nordøst.

Den kommende uge byder på ustadigt vejr med byger over det meste af landet, og temperaturen falder til ned mellem 18 og 23 grader i dagtimerne.

Facebook
Twitter