Onsdag bliver en flot solskinsdag

Torsdagen ser helt anderledes ud

Her er det solopgangen fra tirsdag i Vendsyssel, men onsdagen kunne godt se ligeså flot ud. (Foto: Birger Josephsen © DR seerfoto)

Natten til onsdag bliver kold, - ned til 4 - 5 graders frost og derfor er der risiko for pletvis glatte veje onsdag morgen, hvor mange også skal bruge lidt tid på at skrabe rim af bilruderne før turen begynder.

Sol og vind

Det bliver en solrig dag til stort set alle. Det er muligt, at der enkelte steder kan være skyer, der driller, men generelt ser det rigtig fint ud. Der vil være forskel på vinden, alt efter hvor i landet man befinder sig. Længst mod øst bliver det ret svag vind, men længere mod vest frisker vinden op fra syd i løbet af dagen. Ude langs med Jyllands vestkyst kommer det op på hård vind.

Temperaturer

Vi begynder dagen koldt, dvs. frostvejr over stort set hele linjen, men ender oppe på cirka 3 graders varme. Mod vest, hvor vinden bliver mærkbar i løbet af dagen, vil det dog føles koldt på grund af den afkøling vinden forårsager. Med den rette påklædning er det dog muligt at nyde en flot dag. Det fortsætter nemlig ikke sådan.

Torsdag ser sur ud

Bornholm kan være heldig, at få sol først på dagen, men ellers bliver det overskyet. Der kommer også tøsne eller slud indover landet vestfra i løbet af dagen. Det vil præge dagen vest for Storebælt, men øst for Storebælt vil nedbøren først komme til aften. Temperaturen vil ligge lige over frysepunktet og det bliver ret blæsende fra sydøst.

Facebook
Twitter