Onsdag byder på flere skyer, men mindre vind

Det kommer ikke til at føles så koldt

Solen, som her går ned bag Hillerød slot tirsdag, kommer ikke til at skinne så meget på os onsdag. (Foto: Kaj Boldt © DR brugerfoto)

Lavtrykket, der i dag har ligget over Mellemskandinavien og sendt en kold nordvestenvind med sol ned over os, flytter sig videre mod nord og det giver en anderledes vejrsituation for Danmark.

Kølig morgen

Morgentemperaturerne vil ligge tæt på frysepunktet og især i Nordjylland kan der være rim i græsset og på bilruderne. Her kan vi nemlig komme under frysepunktet til at begynde med. Ellers vil de fleste ligge mellem 1 og 4 plusgrader.

Skyer og nedbør

Der bliver også plads til solen, men der kommer betydelig flere skyer end tirsdagen kunne byde på og nogle af dem vil give nogle byger. Ikke kraftige og langvarige, men sådan lidt "af-og-til-regn" i den lette kategori. I morgen- og formiddagstimerne ligger temperaturen endnu så lavt, at der er en mulighed for at det ikke bare bliver regn, men også slud bygerne giver. Om eftermiddagen bliver det mest tørt og risikoen for slud ebber ud.

Temperatur og vind

De højeste temperaturer kommer til at ligge omkring de 5 plusgrader ligesom tirsdag, men fordi vinden bliver en del svagere, kommer det ikke til at føles så koldt. Vinden drejer i dagens løb til sydvest og aftager til let til jævn vind.

Facebook
Twitter