Onsdag: Regn, slud og sne fra sydøst

Et lavtryk trækker op mod Bornholm. og det bringer blandet nedbør til den østlige del af landet.

Den sydøstlige del af landet fik fornøjelsen af solskin i dag, og temperaturen nåede helt op på ca. 7 grader flere steder på Sjælland. Over den nordlige halvdel af Jylland blev skyer, tåge og dis dog hængende, og derfor kom temperaturen kun lige op omkring frysepunktet til et par graders varme.

Tåge og glatte veje

I nat er der fortsat risiko for tåge eller dis, og sidst på natten tætnes skydækket fra sydøst. Temperaturen falder ned til et par graders frost og efter en dag med udbredt tøvejr og heraf sjap og sjask på vejene, er der derfor risiko for at det bliver is- og rimglat.

Regn, slud og sne fra sydøst

I morgen bevæger et lavtryk sig op mod Bornholm fra syd. Rundt om lavtrykket trækker områder med blandet nedbør. Umiddelbart ser det ud til at begynde som regn eller slud, men efterhånden mest som slud eller sne. Nedbørområdet breder sig op over den østlige halvdel af landet frem mod eftermiddagen.

Dagens højeste temperaturer strækker sig fra frysepunktet op til 4 grader.

I den nordvestlige del af Jylland bliver der måske plads til lidt sol, men ellers bliver det mest gråt. Vinden bliver let eller jævn fra østlige retninger.

Til aftenen falder temperaturen og nedbøren falder nu mest som sne og presser sig ind over Jylland fra øst.

  • Print
  • Del artiklen: