Onsdagsregn til nordjyderne

Sporadisk regn til Nordjylland, mens resten af landet holder sig tørskoet.

En overskyet tirsdag med stedvise byger venter nordjyderne. Danskerne i det sydøstlige Danmark kommer nok tørskoet gennem dagen. (Foto: DR Grafik)

Vejret i morgen, onsdag, bliver en kende kontrastfyldt. Nordjyderne får en overskyet dag med nogle byger hist og pist, og temperaturer omkring 16 grader. Samtidig kommer der sus i de nordjyske skørter, for der vil blæse en hård vind fra sydvest.

Tørvejr til syd

Modsat bliver det tørt og noget mere solrigt i den sydøstlige del af landet. Især Bornholm får næsten skyfrit vejr. Temperaturerne vil ligge lige omkring eller lidt over 20 grader de fleste steder, og i den sydlige del af landet er blæsten ikke så voldsom som nordpå – hernede nøjes man med op til en frisk vestenvind.

Se lige, hvordan temperaturkurven tager et dyk i løbet af torsdagen.

Koldfront presser varmen væk

Femdøgnsprognosen serverer en platte med klassisk dansk sommervejr: Byger, skyer og solskin, der går hånd i hånd. Et besøg af en koldfront i løbet af torsdagen får temperaturerne til at dykke en del, så det kun bliver op til 16 grader på torsdag. Hen mod weekenden kommer varmen en smule retur, og de seneste prognoser melder om tørvejr og op til 20 graders varme sankthansaften.

Facebook
Twitter