Påsken begyndte koldt og klart

Formiddagen holder det tørt og solen vil kigge forbi. Senere vil der kommer lidt regn.

Du har måske fri fra skole eller arbejde og trænger til sol og varme til at gøre din ferie perfekt.

Eller også er du en af de danskere, som i denne uge skal arbejde og holde gang i "hjulene" og inderst inde håber på lidt skidt vejr. Om du hører til den ene eller den anden gruppe, så er vejret på din side. Det bliver en rigtig gang mellem-vejr, med både mulighed for sol og forbigående regn eller byger.

Det højtryk som gav os fremragende vejr i weekenden er blevet svækket, så der nu bliver en periode med ustadigt vejr. Det varer indtil torsdag, hvor der vil komme nye fronter ind fra vest med regn.

I dag og de næste par dage strømmer mere ustabil og køligere luft ind over Danmark fra nordvest. Vinden vil være frisk og især mærkbar langs med den jyske vestkyst, hvor den vil være hård.

Vinden fra nordvest vil medvirke til at det føles koldere end det egentlig er på de kanter. Temperaturerne vil ligge lige under tocifret plusgrader men nærmere føles som nul grader

Hvor regner det i dag?

Det holder tørt på Bornholm hele dagen. Resten af landet kan se frem til en smule regn i løbet af eftermiddagstimerne. Regnen rammer først den vestlige del af Jylland og bevæger sig sidenhen østover.

Så hvis du har lyst til at lave udendørsaktiviteter kan du sagtens gøre det idag, for det bliver kun små mængder regn der falder i dag. Men det er stadig en god ide at klæde sig varmt på, for temperaturerne lister sig i løbet af dagen højest op på ni grader.

  • Print
  • Del artiklen: