Regn og skyer trækker ind fra vest

Til morgen er det endnu klart og køligt mod nord og øst, mens skyer og regn visse steder præger vejret mod sydvest.

Vi bliver passeret både af en varmfront og en koldfront i dag, men det er nok koldfronten, vi kommer til at mærke mest til, hvad angår regn.

Skyer mod sydvest - koldt mod nord og øst

Varmfronten går dog heller ikke uset forbi. Den byder nemlig på gråvejr, skyer og lidt regn hist og her, og allerede fra morgenstunden ligger den over den sydvestlige del af landet og giver en grå og måske lidt halvvåd morgen og formiddag på disse kanter.

Længere mod nord og mod øst er der derimod chancer for en smuk og solrig morgen - dog med let nattefrost nogle steder.

Varmfronten med regn og skyer trækker videre mod nord og øst i løbet af formiddagen og eftermiddagen, og når til Bornholm ud på eftermiddagen.

Mere regn ud på dagen

Efter varmfronten følger koldfronten, og den giver en overgang mere udbredt regn. Koldfronten rammer den jyske vestkyst i løbet af formiddagen, og tager derefter også turen videre mod øst og når formentlig Fyn og Sjælland i løbet af eftermiddagen og først på aftenen.

Efter koldfronten klarer det op, og den opklaring får størstedelen af Jylland glæde af i løbet af eftermiddagen. Så dem der ikke kan nyde solen til morgen, kan formentlig få lidt glæde af den til eftermiddag.

Op ad dagen bliver det mere udbredt med temperaturer mellem 10 og 15 grader og mest en svag til jævn vind mellem syd og vest - i Vestjylland op til en frisk vestlig vind.

  • Print
  • Del artiklen: