(Foto: Maxar Technologies © Ritzau Scanpix)

Se de voldsomme billeder fra uvejret i USA: 'Superstorme kommer til at ramme os, og de kommer til at ramme os mere voldsomt'

Joe Biden har natten til i dag besøgt sydstaten Louisiana, der også er hårdt ramt efter orkanen.

Orkanen Ida har hærget både de amerikanske sydstater og langs den amerikanske østkyst.

Den har medført ekstreme ødelæggelser og oversvømmelser.

På østkysten har mindst 46 mennesker mistet livet på grund af vejret. I sydstaten Louisiana er mindst 10 personer døde.

Ida er en af de mest kraftfulde orkaner, der har ramt USA, og præsident Joe Biden har natten til i dag besøgt Louisiana og besigtiget skaderne. Han giver blandt andet klimaforandringerne skylden.

- Superstorme kommer til at ramme os, og de kommer til at ramme os mere voldsomt, siger Biden.

I billedgalleriet herunder kan du se nogle af de voldsomme billeder:

Her sejler folk i kajak på en motorvej i Pennsylvania. (Foto: BRANDEN EASTWOOD © Ritzau Scanpix)
Et boligområde i New Jersey er blevet fuldstændig oversvømmet efter det voldsomme vejr. (Foto: MAXAR TECHNOLOGIES HANDOUT © Ritzau Scanpix / Foto: MAXAR TECHNOLOGIES HANDOUT © Ritzau Scanpix)
Huse og andre bygninger er blevet ødelagt efter orkanen Ida ramte Grand Isle i delstaten Louisiana. (Foto: Sean Rayford © Ritzau Scanpix)
New Jersey før og efter de massive oversvømmelser. (Foto: Maxar Technologies © Ritzau Scanpix / Foto: Maxar Technologies © Ritzau Scanpix)
Dette hus i Louisiana har fået revet facaden af. (Foto: LEAH MILLIS © Ritzau Scanpix)
Den amerikanske præsident Joe Biden har besøgt nogle af de områder, der er blevet ramt af orkanen. Her sagde han blandt andet 'Vi kommer ikke at til at lade nogen lokalsamfund i stikken - hverken på landet, i byen eller ved kysten. Og jeg lover jer at støtte jer, indtil dette er overstået'. (Foto: JONATHAN ERNST © Ritzau Scanpix)
De massive oversvømmelser på østkysten har indtil videre kostet mindst 46 mennesker livet (Foto: Maxar Technologies © Ritzau Scanpix / Foto: Maxar Technologies © Ritzau Scanpix)
    Facebook
    Twitter