Sne og frost deler Danmark i to

Kulde og lune deler Danmark i to. Vestjylland har plusgrader både dag og nat.

Nordjylland og Sjælland og Bornholm er dækket af sne og frost, mens Syd- og Vestjylland samt Fyn fortsat mest har kig til de brune marker og vintergræsset.

Både sneen og frosten deler nemlig Danmark. Det samme gør temperaturerne i dag, hvor de svinger mellem to graders frost og fire graders varme. Her er det vestjyderne, som får plusgraderne, fordi der er pålandsvind og havet fortsat er lunt. Der er faktisk mellem en og fem graders varme.

Sne igen i nat

Ugen begynder desuden med en lille smule sol og snebyger, der falder lokalt. Men som dagen skrider frem, kommer der skyer i Jylland og også på Fyn, og de har nedbør med sig flere steder. De falder mest som sne, men ved Vestkysten vil man opleve det som regn eller slud.

Vinden vil vi ikke mærke meget til, den kommer fra sydvest og er svag til frisk. Den bider så lidt mere fra sig, når vi når ud på natten. Her bliver den let til frisk og enkelte steder hård.

Aftenen og også natten giver os udbredt nedbør til den nordvestlige del af landet, nedbøren falder mest som sne og breder sig til resten af Danmark i løbet af natten og morgenen.

Nattemperaturerne vil ligge mellem tre graders frost og to plusgrader, og det er fortsat Vestjylland, der får temperaturer over frysepunktet,

  • Print
  • Del artiklen: