Sneen kommer - eller gør den?

I forhold til vejrprognoser, er der langt til næste weekend.

Cyklister kæmper mod sneen på Østerbro i København 13. marts 2013. Billedet fanger øjet, men realiteterne følger ikke altid med. Måske bliver det ikke så hvidt derude næste gang, der falder sne. (Foto: BAX LINDHARDT © (c) Scanpix)

De prognoser vi har for vejrets udvikling i den kommende uge, ser ud tl at ende med et markant temperaturfald i næste weekend. Måske også snebyger.

Fin mandag

Der kan være rim- eller isglatte veje nogle steder natten til mandag og mandag morgen. Det skal man være opmærksom på, specielt fordi dagtemperaturerne ligger på varmegrader. Mandag byder iøvrigt på flot tørt vejr med sol.

Mildt midt på ugen

Tirsdag, onsdag og torsdag bliver grå og milde, måske helt op til 10 grader. Tirsdag og onsdag ser stort set tørre ud, mens det bliver regn om torsdagen.

Koldere sidst på ugen

Fredag og lørdag begynder den kolde luft at blæse indover landet fra vest. Men da Nordsøen stadig er relativ lun, vil dagtemperaturerne fortsat ligge over frysepunktet, men bygerne kan efterhånden indeholde slud eller tøsne.

Det er dog ikke noget, der giver kaneføre og snedækkede landskaber. Nattemperaturerne kan komme under frysepunktet og der er igen risiko for glatte veje.

Koldt søndag

Søndag går vinden i nord og det ser koldt ud med både sol og snebyger, men ikke landsdækkende snestorm. Det bliver udbredt frost om natten og kun lidt over frysepunktet om dagen. Men der kan ske meget i prognoserne inden næste weekend, så lad dig ikke skræmme allerede nu.