Solen vil sprede sin varme på frostklar dag

Vi får igen få plusgrader på en vindfattig dag med tørvejr.

Nattefrosten niver stadig lidt i kinderne i de tidlige morgentimer. Det er også her, at et lag is dækker ruderne på de biler, som endnu ikke er ude at køre.

Der har været iskoldt i nat, DMI har flere steder målt mellem minus tre og minus ti grader.

Nattefrosten har flere steder givet rimglatte veje, og derfor gælder det om køre forsigtigt og opmærksomt i trafikken til morgen.

Vejret i dag indbyder til at tage en varme jakke på og også sætte solbrillerne på næsen og bruge noget tid udenfor. Solen kommer nemlig frem, og den ser ud til at være gavmild i hele landet. Den kan dog blive lidt nærig i eftermiddag i Nordvestjylland, hvor skyerne ind imellem vil tage mere plads på himlen.

Vinden tager til

Når morgenkulden slipper sit tag, kan vi forvente, at temperaturerne stiger til mellem to og fire graders varme i dagtimerne. Til natten bliver det igen koldere, og termometret vil vise mellem frysepunktet og minus fem grader.

Vinden mærker vi ikke meget til først på dagen, her vil den være svag til jævn og komme fra sydlige retninger. I nat blæser den op og vil være let til frisk og endda op til hård vind langs Vestkysten.

Himlen er blå, og solen luner blidt. Vinterens smukkeste dag, siger flere. Også vejrvært Nina Bendixen fra taget på segment tre i DR Byen:

Opslået af DR Vejret på 16. februar 2016

  • Print
  • Del artiklen: