Tirsdagsvejret: Sol, skyer og enkelte byger

Vestenvinden er tilbage og med den følger køligere og vekslende vejr.

Blæsten har især præget det nordlige Jylland i dag. Sådan så det ud ved Lild Strand, som ligger på grænsen mellem Vigsø Bugt og Jammerbugten, tidligere i dag. (Foto: Linda Mølgaard)

Vejret er skiftet til mere ’normale’ sommertendenser og med det følger en frisk vestenvind, som sætter flere skyer på himlen samt presser temperaturen ned omkring 20 grader.

Vinden tager af

I dagens løb har vinden pustet sig helt op på kulingstyrke i den nordlige del af Jylland og mange andre steder har det blæst med en frisk eller hård vindstyrke fra vest- og nordvestlige retninger. Til natten tager vinden af og det klarer en smule op i det nordlige Jylland.

Tirsdagsvejret byder sig til med et miks af sol, skyer og enkelte byger.

Skyer, sol og få byger

I morgen er der sandsynligvis ret skyet i den sydvestlige del af landet, mens solen kan kigge til os mellem skyerne i resten af landet. Der kan måske drive en lille byge ned gennem Kattegat og Nordsjælland i formiddagstimerne. I dagens løb trænger solen igennem de fleste steder, men der kan også komme byger i det østlige og centrale Jylland. Og det kan måske blive til en enkelt tordenbyge. Bygerne kan også forekomme i den sydøstlige del af landet ud på aftentimerne.

Dagens højeste temperaturer kommer op på 17 til 22 grader og det bliver lidt varmere end i dag. Vinden bliver svag til frisk fra retninger omkring vest og nordvest.