Torsdagsregn – især til jyderne

Om eftermiddagen vil det regne i Jylland, mens dråberne først kommer østpå om aftenen.

Selvom flere landsdele fik en skvis regn i weekenden, ændrer det ikke på, at tørkeindekset stadig er blodrødt og dyborange mange steder. Værst står det til på Bornholm og store dele af Sjælland og Lolland Falster.

Et lavtryk med frontregn

Derfor vil flora og fauna sikkert sætte pris på torsdagsvejret, for der kommer en omgang regn sidst på dagen. Et for årstiden ret kraftigt lavtryk mellem Skotland og Færøerne sniger sig mod nordøst, og en tilhørende front med regn rammer Danmark på den rejse.

Mest regn til vest

Formiddagen byder på tørt vejr med løbende kig til solen til den østlige del af landet. Tørt bliver det også i Jylland, men med en del skyer på himmelen. I løbet af eftermiddagen gør fronten med regn så sit indtog i Jylland, og senere på aftenen og i løbet af natten rammer regnen også de østlige landsdele. Dog med lidt formindsket styrke ser det ud til i de seneste prognoser.

En hård vestenvind

Det er jyderne, der får de laveste temperaturer i morgen; 15-18 grader, mens folk på Sjælland kan få op til 21 grader. Og så er vejret i morgen flankeret af en hård vind fra vestlige retninger.

  • Print
  • Del artiklen: