Danmarks sejeste idrætslærer får titlen og stafetten: 'Du hjælper og støtter folk'

En overvældende dag for idrætslæreren Nick Hansen der fik bevægelsesstafetten sammen med titlen som Danmarks sejeste idrætslærer.

- Når det hele er overstået (corona, red.), får I alle sammen et kæmpekram.

Sådan lød reaktionen fra idrætslærer, Nick Hansen, da han modtog bevægelsesstafetten på sin hjemadresse.

Som symbol for at han bevæger eleverne rent fysisk i idrætstimerne, kom bevægelsesstaffetten også med den eftertragtede titel som Danmarks sejeste idrætslærer.

Det er anden gang at prisen uddeles, og den bliver kun givet til en exceptionelt god idrætslærer, der leverer en alsidig og meningsfuld idrætsundervisning, som skaber bevægelsesglæde, og giver eleverne lyst til at deltage, lyder det fra Skole OL.

- Det er godt at have en god idrætslærer, der er god til at få os i bevægelse, siger eleven Augusta. Det er der bred enighed om blandt hans øvrige elever.

- Jeg synes, du er en megagod idrætslærer, fordi du hjælper og støtter folk. Tak, lyder det fra en af de hjemsendte elever.

Titlen som Danmarks sejeste idrætslærer uddeles af Skole OL og kommer med 25.000 kroner til idrætsfaciliteter og 5.000 kroner til en skole- eller klassefest, når det engang bliver realiserbart.