OL sølv-vinder takker sit bagland for at kunne hive metallet hjem: ’I er rigtig dygtige til at danne rammerne om os skytter’

Den første danske medaljevinder, Jesper Hansen, har i dag vundet sølv ved OL-finalen i skeetskydning og bruger Bevægelsesstafetten til at takke sin klub for at bane vejen til en plads på podiet.

Den 40-årige skeetskytte, Jesper Hansen, bragte i morges den første danske medalje hjem.

Med Dannebrog på ryggen skød han sig til en plads på podiet i Tokyo og sikrede sig dansk sølv.

Inden medaljevinderen satte kurs mod OL i Tokyo tog han vejen forbi sin lokale klub for at takke dem for altid at skabe et solidt grundlag for at kæmpe om medaljerne ved de store konkurrencer – og denne gang den største af dem alle, nemlig OL.

- Københavns Flugtskytte Klub er rigtig dygtige til at danne rammerne om os skytter frem mod både OL, EM og VM. I er altid behjælpelige, hvis vi har problemer eller hvis noget er gået galt, fortæller skytten til formand og træner i klubben, Henry Pedersen, som stolt og overrasket modtager Bevægelsesstafetten.

Bevægelsesstafetten bliver derfor én blandt flere gode nyheder for klubben, når Hansen inden længe kan vende hjem med en olympisk medalje i bagagen.

FacebookTwitter