Viktor Axelsen giver stafetten videre til B.S. Christiansen: ’Du gør mig til en bedre spiller og til et bedre menneske’

Den danske badmintonstjerne giver stafetten videre til B.S. Christiansen, som både er Axelsens mentaltræner og efterhånden også nære ven.

Når Viktor Axelsen træder ind på badmintonbanen i Tokyo for at kæmpe om OL-guldet er det med ubetinget støtte fra mentaltræneren og vennen B.S. Christiansen i bagagen. Sammen har de efter mange timers forberedelse opbygget et nært venskab og et solidt samarbejde, som gerne skal bringe Axelsen hele vejen til guldet.

- Jeg er rigtig glad for det samarbejde, vi har. Du gør mig til en bedre spiller og et bedre menneske uden for banen. Så tak for dig og for den, du er, lyder det fra Axelsen, da han med et smil på læben overrækker stafetten til B.S. Christiansen.

Venskabet og samarbejdet beviste også sit værd i foråret, da badmintonspilleren i maj måned fik konstateret Covid-19 under EM i Ukraine og måtte hentes hjem i isolationskammer og ambulancefly med B.S. Christiansen ved sin side. Mentaltræneren hentede Axelsen uden tøven, hvilket har styrket samarbejdet i dag.

- Han er klar med support i enhver situation, fortæller Viktor Axelsen.

B.S. Christiansen og Viktor Axelsen i ambulancefly fra Ukraine til Danmark. (Foto: (Privat foto) © B.S. Christiansen)

B.S. Christiansen glæder sig til at følge badmintonspillerens OL-rejse, og dette er ikke uden grund:

- Du er et forbillede for mange, og du er en af vores allerstørste atleter. Derudover er du et sindssygt dejligt menneske, som er ægte og autentisk hele vejen igennem, fortæller mentaltræneren, da han stolt modtager Bevægelsesstafetten.

FacebookTwitter