Klimatopmødet i Egypten er gået ind i sin absolutte slutspurt.
De næsten 200 lande, der er samlet i feriebyen Sharm el-Sheikh, skulle efter planen blive enige om en aftale i løbet af i dag, men spørger man på gangene her på konferencecenteret lyder buddet fra de fleste, at det kommer til at trække ud.
Og nogle frygter endda, at topmødet kan ende uden en aftale, hvilket vil være et kæmpe nederlag i klimakampen.
Mens vi venter på afslutningen, får du her en liste over fire ting, der er værd at holde øje med i slutspillet.
Hvem tager regningen for klimaskader?
De fattigste og mest klimaudsatte lande tog til COP27 med en klar forventning om, at der i år ville komme fremskridt på et af de emner, der ligger dem mest på sinde.
Nemlig spørgsmålet om mere økonomisk hjælp - for eksempel i form af en fond - fra de rigeste lande til at dække de tab og skader, som klimaforandringerne allerede nu forårsager i mange lande.
Ønsket kommer både fra de små østater, der er truet af havstigningerne, og andre klimaudsatte lande, der allerede nu kæmper med regningerne efter tørke, oversvømmelser og orkaner. Klimaforandringer rammer ofte hårdest i de lande, selv om de kun står for en lille del af udledningerne, der skaber problemet.
De fattigste lande kræver ikke, at alle pengene kommer på bordet i år. Men ønsker, at der i det mindste bliver givet et løfte om, at pengene skal findes.
Det har landene indtil videre ikke kunnet enes om. Blandt andet fordi USA stritter imod.
Det kan i sig selv ses som en fiasko, at det - trods tre årtier med klimatopmøder - ikke er lykkedes at bremse klimaforandringer, så man nu i stedet må bruge tiden på at skændes om regningen for klimaskader.
Er der kommet nogle nye klimaløfter?
Ifølge en FN-rapport, der kom kort før topmødet, vil temperaturstigningen komme helt op på 2,6 grader. Vel at mærke hvis verdens lande overholder de løfter, de har givet.
Sidste års klimaaftale kom med en klar opfordring til landene om at styrke deres klimamål for at bringe dem tættere på målene i Paris-aftalen. Den aftale som siger, at temperaturen helst ikke må stige mere end 1,5 grader og allerhøjest to.
Alligevel har kun 28 lande siden indsendt nye, højere klimamål. Og langt de fleste klimamål er stadig langt fra Paris-aftalen.
Mest opmærksomhed har det fået, at EU's klimachef, Frans Timmermans, har lovet, at EU vil reducere udledningerne med 57 procent i 2030. Det er to procentpoint mere end det nuværende mål, men stadig langt fra at være i overensstemmelse med Paris-aftalen.
Lever håbet om 1,5 grader?
Mange har frygtet, at COP27 vil blive topmødet, hvor håbet om 1,5 grader blev lagt i graven.
- Enten rejser vi hjem fra Egypten med 1,5 gradersmålet i live eller også bliver det den COP, hvor vi mistede det, lød det fra Alok Sharma, der var formand for sidste års topmøde i Glasgow.
Nogle lande - blandt andet Saudi-Arabien - har længe arbejdet på at få de 1,5 grader skrevet ud af klimateksterne, men det ser ikke ud til at lykkes.
I det seneste udkast til en aftale bliver det understreget, at det haster med handling for at holde 1,5 gradersmålet inden for rækkevidde.
Tør de sige kul, olie og gas?
Indien serverede under topmødet lidt af en overraskelse, da de kom med et ønske om at få skrevet ind i teksten, at kul, olie og gas skal nedtrappes.
Under sidste års topmøde kæmpede mange lande for en formulering om, at kul, som er det mest forurenende brændsel, skulle udfases. Det forhindrede Indien, som selv bruger meget kul, i 11. time, hvor det lykkedes dem at få ændret teksten fra at "udfase kul" til at "nedtrappe".
Derfor kom den offensive melding her på topmødet bag på mange. Det er blevet tolket som et forsøg på flytte fokus over på olie og gas, som er de mest brugte brændsler i Vesten, og dermed fjerne noget af presset på de kulforbrugende lande.
Alligevel har mange lande omfavnet ideen.
- Det er måske en taktisk manøvre, men en god manøvre... Og vi bør støtte den, lød det fra Laurence Tubiana, der var Frankrigs chefforhanlder under Paris-aftalen.
Formuleringerne var dog ikke med i det seneste udkast og ser altså ikke ud til at komme med.