(Foto: Chee Kee Teo © Comedywildlifephoto.com)

Overrasket odder og due i modvind: Nu er vinderne af årets sjoveste dyrebilleder fundet

Hvert år kårer Comedy Wildlife Photography Awards årets sjoveste dyrebilleder.

Har du brug for et godt grin?

Mens politikere er blevet stemt ind i diverse by- og regionsråd, er årets sjoveste dyrebilleder også blevet valgt.

Tidligere i år blev dette års finalister i konkurrencen Comedy Wildlife Photography Awards præsenteret.

Folk har stemt, og nu er vinderne fundet!

Herunder kan du se de sjoveste og skøreste dyrebilleder i 2021.

Årets helt store vinder af Comedy Wildlife Photography konkurrencen blev denne uheldige abe. Billedet har fået det passende navn: 'Av!'. (Foto: Ken Jensen © Comedywildlifephoto.com)
Vinderen af publikumsprisen er blevet bedømt af alle, der havde lyst til at stemme. Vælgernes favorit er et billede af en mandagstræt due, der også vandt kategorien 'dyr i luften'. Billedets titel er: 'Jeg går ud fra, at sommeren er ovre'. (Foto: John Speirs © Comedywildlifephoto.com)
Denne David mod Goliat-kamp mellem en hvidhovedet havørn og en præriehund gav en førsteplads i kategorien 'dyr på land'. Billedet hedder "Ninja præriehund!". (Foto: Arthur Trevino © Comedywildlifephoto.com)
Det kunne ligne en oddermor, der er ved at tvinge sin unge rundt for at sige hej til alle gæsterne til familiefesten. Billedet har i virkeligheden navnet: 'Tid til skole', og er årets vinder i kategorien 'dyr i vand'. (Foto: Chee Kee Teo © Comedywildlifephoto.com)
Elefanten på billedet tager lige en afslappende spa-dag i mudderbad og har samtidig vundet prisen i årets 'portfolio kategori'. Billedet har titlen: 'Glæden ved et mudderbad'. (Foto: Vicki Jauron © Comedywildlifephoto.com)

Når du har været spærret inde i din corona-hule i flere måneder og endelig ser din bedste ven igen! Disse to smyrnaisfugle ser også ud til at have lidt af hudsult længe. Billedet hedder 'Bedste venner krammer efter lockdown' og har vundet årets 'videokonkurrence'. (Video: Rahul Lakhmani. © Comedywildlifephotography).

    FacebookTwitter