13 hektar eller godt 26 fodboldbaner.
Det er størrelsen på den 'by', som University of Michigan er ved at opføre, for mere intensivt at kunne teste selvkørende biler.
Testcentret er det største af sin art, som et universitet endnu har bygget, og vil stå klar til efteråret.
'Byen' vil have alt fra en bymidte til en 4-sporet motorvej, og meningen med det hele er i særdeleshed, at kunne teste sjældne men farlige situationer i trafikken, og få de selvkørende biler til at respondere hensigtsmæssigt på dem.
Vil gøre en rigtig by klar til selvkørende biler i 2021
Forsøgsbyen er helt specifikt sat i søen for at lægge grundstenene til de selvkørende bilers entré i den virkelige verden.
I 2021 satser man nemlig på, at kunne køre et fuldgyldigt selvkørende bilsystem i Ann Arbor, en by i Michigan med godt 120.000 indbyggere.
- Sådan et system kan dramatisk nedbringe uheld, lette trafikken og reducere forureningen og energiforbruget.
- Det vil involvere biler som kommunikerer med hinanden og verdenen omkring dem, i stedet for at fungere som 'isolerede øer', siger Peter Sweatman, direktør for både Mobility Transformation Center og Transportation Research Institute, til Michigan Universitys hjemmeside.
Testbyen skal afspejle Ann Arbor
Testbyen vil have alle de ting, der er i en normal by. Det er blandt andet indfletningsbaner, trafiklys, kryds, rundkørsler, trafikskilte og bygningsfacader.
På sigt skal 'byen' også have en mekanisk fodgænger, der kan blive sendt ud foran bilerne på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter.
I det hele taget skal teknologien der bliver implementeret afspejle det system, der skal bygges i Ann Arbor.
Testbyen giver unikke muligheder
Og det er med god grund, at man er begejstret for de nye muligheder på universitetet.
- Den type test vi kommer til at foretage er ikke mulig at lave i universitetsverdenen i dag, siger Ryan Eustice, som er associate professor ved universitetet.
Ifølge forskerne vil de nye faciliteter være på et niveau, som kun findes meget få steder i bilindustrien.
Vigtigere end flyvende biler
Universitetet holdt i maj en lille spadestiksceremoni, hvor dekanen for ingeniørinstituttet ved Michigan University, David Munson, ridsede perspektiverne i den nye teknologi op.
- Dagen i dag minder mig om da jeg var den dreng og plejede at se The Jetsons (amerikansk animeret tv-serie, red). Vi bygger ikke flyvende biler her, men jeg tror det vi laver er langt vigtigere… og det er næsten lige så imponerende, sagde Munson.