BILLEDER: Gadget-orgiet i Las Vegas bød på robotter, elbiler og smart-kødben

En af verdens største gadget-messer sluttede lørdag i Las Vegas. I år var der ikke mange store nyheder - men masser af små, sjove indslag, og masser af elbiler og robotter.

Consumer Electronics Show i Las Vegas sluttede lørdag - og hvis der var noget, der kendetegnede dette års CES var det, at der kun var ganske få rigtig store nyheder, men til gengæld mange små.

I år var især robotter, fitness-udstyr og ikke mindst elbiler et hit, og selv om CES ikke bød på mange VR-nyheder, er de fleste iagttagere enige om, at Virtual Reality var et af de fænomener, der tog kegler ved messen.

Blandt andet kunne Facebook-ejede Oculus under CES fortælle, at selskabets længe ventede VR-briller nu kan bestilles til en pris, der i Danmark vil ende på den forkerte side af 5.000 kroner.

Både CES i Las Vegas og den europæiske pendant, IFA i Berlin, stiller store krav til producenterne af tech-grej om at være klar med nye produkter i en lind strøm, men de senere år er der gået knas i tandhjulene, og producenterne er i stigende grad begyndt at præsentere deres nyheder forud for messerne, eller slet og ret blot på helt andre tidspunkter.

Til gengæld er der masser af de små udstillere, der benytter rampelyset til at vise deres nye grej frem - og det er ofte her, at de sjove indslag findes.

Vi har samlet en håndfuld billeder, du kan se for oven.