Husk dine drømme med ny app

Den nye app Shadow vil hjælpe dig med at huske og se mønstre i dine drømme.

Appen Shadow vil hjælpe dig med at huske dine drømme. (© Shadow App)

Hvor tit drømmer du om natten? Og kan du huske hvad du drømte i nat?

App'en Shadow er en elektronisk udgave af en god gammeldags drømmedagbog, som vil registrere dine drømme og give dig et overblik over, hvad din hjerne beskæftiger sig med, mens du sover.

Fungerer som et vækkeur

Shadow fungerer ved at vække dig langsomt gennem en række eskalerende alarmer og derefter opfordre dig til at skrive eller indtale din drøm, eller besvare spørgsmål om følelser, mennesker og steder i drømmen.

Efter et stykke tid vil du formentlig begynde at genkende mønstre i dine drømme og forhåbentlig kunne bruge denne viden i dit vågne liv.

Verdens største drømmedatabase

Hunter Lee Soik, manden bag Shadow, ærgrer sig over at vi glemmer 95% af vores drømme indenfor 5 minutter efter at vi er vågnet op.

Han vil gerne opbygge den største drømmedatabase i verden, fordi han mener at det er vigtige data, der forsvinder i den blå luft. Data som indeholder interessant viden om os som mennesker. Hvad drømmer folk om natten efter en tragedie som 9/11? Drømmer franskmænd anderledes end indere? Kvinder anderledes end mænd?

App'en eksisterer ikke endnu, men er ved at blive finansieret gennem en Kickstarter kampagne, hvor de som giver en skilling samtidig stemmer på om Shadow først skal laves til iOS, Android eller Windows telefoner.

Videoen til kampagnen er værd at se.

Facebook
Twitter