Microsoft betaler kassen for populær 'to-do' app

Wunderlist er nyeste tilføjelse til Microsofts familie af produktivitets-software. Appen har angiveligt kostet i omegnen af 1 milliard kroner.

Microsoft har hevet helt op mod 1 milliard kroner op ad lommen for 'to-do' appen Wunderlist. (© Wunderlist / Microsoft)

Microsoft fortsætter ufortrødent deres opkøb af nogle af de mest populære produktivitets-apps på markedet.

Først var det den mobile email-klient Acompli, der efterfølgende blev omdøbt til Outlook. Derefter fulgte købet af kalender-appen Sunrise. Og nu tilføjer Microsoft så 'to-do' appen Wunderlist til deres portefølje.

Wunderlist har 13 millioner brugere og har længe været en af de mest populære (af de helt utrolig mange) apps, som er sat i verden for at hjælpe brugeren til at holde bedre styr på sine gøremål og få opgaver løst.

Pris: Mellem 100 og 200 millioner dollars

Begge firmaer har bekræftet købet uden at nævne det beløb, der har skiftet hænder.

Wall Street Journal rapporterer, at Microsoft angiveligt har betalt mellem 100 og 200 millioner dollars for det tyske firma.

Rygterne om et muligt køb af Wunderlist begyndte at florere i sidste uge, efter at det blev offentliggjort, at Sunrise kalender-appen nu kunne integrere påmindelser fra Wunderlist.

Tredje markante app-køb på 6 måneder

Med det tredje køb af populære apps på seks måneder understreger Microsoft, at de har tænkt sig at købe sig til de bedste brugeroplevelser fremfor at forsøge at udvikle lignende services i hovedkvarteret i Redmond.

Wunderlist adskiller sig dog alligevel en smule fra de to tidligere køb. Appen dur nemlig ikke kun til iPhone, Mac og Android, men også både til Windows og Windows Phone.

Desuden findes Wunderlist også i en betalingsversion, hvilket ikke gjorde sig gældende for Acompli og Sunrise.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk